Aylık Kalori Etkinliği
hercai35
Üye Bilgileri
-
Üye Adıhercai35
-
Üyelik Tarihi(Gizli)
-
Son Giriş Tarihi(Gizli)
-
Cinsiyet(Gizli)
-
Yaş(Gizli)
-
Boy(Gizli)
-
Kilo(Gizli)
-
İdeal Kilo(Gizli)
-
Yaşam Tarzı(Gizli)
-
Vücut Kitle İndeksi(Gizli)
-
Bazal Metabolizma(Gizli)
-
Kalori İhtiyacı(Gizli)
-
Ortalama Alınan(Gizli)
-
Ortalama Yakılan(Gizli)
-
Kalori Günlüğü Toplamı(Gizli)
-
Diyet Sonucu (Yaklaşık)0.00 kg
- Hiç tarih yok...
Fotoğraf Albümü
Ben başardım, siz de yapabilirsiniz!...
hercai35 • 2016-04-05 18:56:08
Benim kilom genetik olduğu kadar yemek yemeyi çok sevmemle alakalıydı. Gece uyanıp abur cubur yiyordum. Kilom hareketlerimi çok kısıtlamıştı. Ne zaman annem rahatsızlandı ve kilolu olduğu için biz çok zorlandık ondan sonra zayıflamaya karar verdim. "Ben böyle olmayacağım" diyerek diyete başladım.
Tek yaptığım kalori takibi yapmak, yürümek ve bol su içmek. Bir yakınım bu siteyi önerdi. Siteye üye olmakla en iyi şeyi yapmış oldum. Daha önce bir çok kez diyet yapıp yeniden kilo almıştım. Burada hem bilinçlenerek hem de eğlenerek kilo veriyoruz. Çok eğlenceli arkadaşlıklarımız oldu. Site kurucularına ve diyet arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Hedefim 65 kg ama o da şimdilik :))))))
Profil Yorumları
-
21 November 2014 Friday 10:38:13
kopukcum aynen öyle bak gercekten aldıgın maas piyasaya göre düşük olsun ama o işyerinde mutlu bir ortamın olsun bu çok önemli. Ben bir önceki öyleydim maasım kötüydü zamanında ödenmiyodu evlendiğim için ayrılmak zorunda kaldım ama çok kötü oldum ayrılırken salya sümükk yani o derece :)))
-
21 November 2014 Friday 10:21:55
ya ne güzel güne basladım,gerçekten son derece motiveydim. gerçekten dün neler konuştuk burda,bgn yine çekip gidesim var bu şirketten. gerçekten maddiyatta biyere kadar, insan 7/24 mutsuz oldugu biyerde milyonlar verseler ne vermeseler ne. lanet girsin hepsine ya
-
21 November 2014 Friday 10:09:21
günaydınnnnnn *-* oh bgn işyeridne sonunda kahvaltımı yaptımm.kaç gündür ögle yemegi ile start alıyodumm :3 dün aksam sporuma da basladımm ohhh 8km yürüyebildim , paslanmısım :)
-
21 November 2014 Friday 09:36:20
en iyisini yaparsın tatlım, hadi göreyim seni bakiim :)))
ben şimdi dışarıya çıkıyorum, uğrarım yine öpüldünüz :* -
21 November 2014 Friday 09:36:10
dün aksam kalkıp leslie yapamadım ama bugün cezalıyım 5 mile yapıcam inş :))
-
21 November 2014 Friday 09:21:26
iyiyim kuzum nasıl olayım iş olayı kafamda hala ama en az %30 zam almadan kalmıcam bunu kafama koydum :)) ve bir kaç istegim var onlarıda yaptırcam kopugun demesi gibi ben zaten vazgecmiştim burdan :)
-
21 November 2014 Friday 09:19:52
kızım senden kurtulmak isteyen kim :) yaa eşimcim ben kayıtsız kalamaki bazı seylere ://
-
21 November 2014 Friday 08:59:50
valla ister dönün ister dönmeyin benden kurtuluş yooookkkkkkkkk :)
-
-