Aylık Kalori Etkinliği
hercai35
Üye Bilgileri
-
Üye Adıhercai35
-
Üyelik Tarihi(Gizli)
-
Son Giriş Tarihi(Gizli)
-
Cinsiyet(Gizli)
-
Yaş(Gizli)
-
Boy(Gizli)
-
Kilo(Gizli)
-
İdeal Kilo(Gizli)
-
Yaşam Tarzı(Gizli)
-
Vücut Kitle İndeksi(Gizli)
-
Bazal Metabolizma(Gizli)
-
Kalori İhtiyacı(Gizli)
-
Ortalama Alınan(Gizli)
-
Ortalama Yakılan(Gizli)
-
Kalori Günlüğü Toplamı(Gizli)
-
Diyet Sonucu (Yaklaşık)0.00 kg
- Hiç tarih yok...
Fotoğraf Albümü
Ben başardım, siz de yapabilirsiniz!...
hercai35 • 2016-04-05 18:56:08
Benim kilom genetik olduğu kadar yemek yemeyi çok sevmemle alakalıydı. Gece uyanıp abur cubur yiyordum. Kilom hareketlerimi çok kısıtlamıştı. Ne zaman annem rahatsızlandı ve kilolu olduğu için biz çok zorlandık ondan sonra zayıflamaya karar verdim. "Ben böyle olmayacağım" diyerek diyete başladım.
Tek yaptığım kalori takibi yapmak, yürümek ve bol su içmek. Bir yakınım bu siteyi önerdi. Siteye üye olmakla en iyi şeyi yapmış oldum. Daha önce bir çok kez diyet yapıp yeniden kilo almıştım. Burada hem bilinçlenerek hem de eğlenerek kilo veriyoruz. Çok eğlenceli arkadaşlıklarımız oldu. Site kurucularına ve diyet arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Hedefim 65 kg ama o da şimdilik :))))))
Profil Yorumları
-
04 June 2014 Wednesday 16:11:15
ayy güldürdün beni tatlım aynen benmde midem bulanır. Hatta gözümde canlandırdım bulandı :D:D:D:D
-
04 June 2014 Wednesday 14:45:47
:):) hmm taze soğanlı tavalar çok leziz oluyor cnm. Ben bir an ekmeğe sürüp yedin zannettim de şok oldum. Biliyor musun benm kuzenim küçükken ekmeksiz margarin yerdi :)
-
-
-
04 June 2014 Wednesday 09:52:47
ben sizin için buralarda takılıyorum valla yoksa takip yaptıgımdan degil :) tşk ederim
-
03 June 2014 Tuesday 18:18:22
Canm ya Sağol Rabbim kimseyi evlat acısıyla sinamasin....
Ama ben inatla uslanmalrini beklicemmmm umut fakirin ekmeği ne yaparsın :))))) -
-
-
03 June 2014 Tuesday 09:30:38
Hmmm demek temizlik günündü :)))) iyiyim cnm sen nasılsın :))) ben çalışıyorum bugün biraz yoğun olucm :)))
-