Aylık Kalori Etkinliği
çikocanavarı
Üye Bilgileri
-
Üye Adıçikocanavarı
-
Üyelik Tarihi(Gizli)
-
Son Giriş Tarihi(Gizli)
-
Cinsiyet(Gizli)
-
Yaş(Gizli)
-
Boy(Gizli)
-
Kilo(Gizli)
-
İdeal Kilo(Gizli)
-
Yaşam Tarzı(Gizli)
-
Vücut Kitle İndeksi(Gizli)
-
Bazal Metabolizma(Gizli)
-
Kalori İhtiyacı(Gizli)
-
Ortalama Alınan(Gizli)
-
Ortalama Yakılan(Gizli)
-
Kalori Günlüğü Toplamı(Gizli)
-
Diyet Sonucu (Yaklaşık)-0.22 kg
Fotoğraf Albümü
Profil Yorumları
-
-
24 September 2014 Wednesday 22:23:24
hayır hiç bırakırmıyım sadness internet yoktu giremedim fırsat buldukça girmeye çalışıyorumm :)
-
24 September 2014 Wednesday 16:05:25
Merhaba, görünmüyorsun şu sıralar. Bıraktın mı yoksa burayıı :)
-
17 September 2014 Wednesday 21:12:17
tamam müleyke zaten yeni başlayınca kaçamak yapmamak biraz zor oluyor :) Ama dediğin gibi yeni bir gün yeni bir diyet yarın tedbirli olucamm :)
-
17 September 2014 Wednesday 21:10:36
evet sadness dersaneye yürüyerek gidip geliyorum o buyuk avantaj benim için mekik falan çekmeyi düşünüyorum yarın ek olarak karın bölgesini çok şekillendirdiğini duydum :) Farklı şeyler deneyince sıkılmayızda hem pilateste iyi fikir onuda denemek istiyorum ama biraz ıvır zıvırdan kesip birikim yapmam gerek :)
-
-
17 September 2014 Wednesday 18:02:44
müleyke çok haklı ben kaçamaklarım olduğu günler listeyi boşluyorum yazmıyorum, ama yazmak lazım ki kalori sınırımızı ne kadar aştığımız görüp frenleyelim kendimizi. Gerçi böyle diyorum ama şimdi bir paket bisküviyi öğütüp geldim :) Ayrıca yürüyüşe imkanın var sanırım o yüzden hiiç sıkma canını kaçamak olduğunda telafi edebilirsin ne güzel. Benim öyle bir imkanım yoktu epeydir ama leslie'ye pilatese falan başlamayı düşünüyorum gaza gelebilirsem :)
-
17 September 2014 Wednesday 17:21:14
67 kılolardan geldım ısrarla davranınca goruyosun ve her yedıgını yaz emın ol ınanlmaz faydası oluyoo:) arad kacamkalrın olsada olur sakın uzulme yenı bır gun yenı bır dıyet demek ;)
-
17 September 2014 Wednesday 17:07:49
Hepinize çok teşekkür ederim.Yanımda birilerinin olması öyle güzel ki çok teşekkür ederim.Bende hepinize destek olmaya hazırım :) Bugün 2 saate çıkardım yürüyüşümü yavaş yavaş farklı etkinliklerde koymaya başlamalıyım sanırım :)
-
17 September 2014 Wednesday 13:20:57
Merhaba, sanırım sende üye olup ara verdin. Bende öyle yaptım fazla rakamla döndüm tekrar :) o yüzden artık kesintisiz devam etmeyi düşünüyorum. Motivasyon ve arkadaşlıklar çok önemli, henüz pek kimseyle sohbetim olmasa da motivasyonum çok düşmüyor en azından siteye takıldıkça. Tavsiyem sende arayı açma ;) Başarılar diliyorum.