Aylık Kalori Etkinliği

Son bir ay içinde yeterli kalori etkinliği olmadığından grafik gösterilemiyor. Bahsedilen grafik, kalori günlüğü tutma başlangıcının 2. gününden itibaren aktif olur. Son bir ay içindeki alınan kalori ve yakılan kalori değişimi ile bazal metabolizma seviyesini gösterir.
zodyakbiruni

zodyakbiruni

Kalori Günlüğü Tarihleri
19 Mart 2024 Salı tarihine ait kalori kaydı yok...

Toplam
0 kcal

Toplam
0 kcal

Fotoğraf Albümü

Fotoğraf albümü paylaşıma kapalı...

Ben başardım, siz de yapabilirsiniz!...

zodyakbiruni

Zor, yorucu, tamamen iradeye dayalı bir süreç bu, özellikle de metabolizmanız hızlı çalışarak size doğuştan bir hediye vermemişse… Öncelikle bunun; yemekle ilgili birkaç günlük bir kısıtlama programı değil, hayat boyu uygulanacak bir yöntem olduğu bilincini kendine iyice anlatmalı. Ben çok anlattım, anladığımı sandım. Bu yüzden her Pazartesi başladığım ve Salı Günü başa döndüğüm, 2 kilo verip 5 kilo aldığım diyetlerim çok oldu. Hırpalandım, bıktım ve çıkmaza girdim. Ama diyetarkadasim.com ‘dan sonra kendime bir sınır koydum, bu sınır dahilinde dilediğimce beslendim. Aç kaldığım anlar da oldu ama bu anlar benim tercihlerimin sonucuydu. Bir diyet listesine bağlı kalmadan, evden yemek pişirip getirmeden, yağsız-tatsız-tuzsuz kalmadan beslendim. Artık her günüm Pazartesi. Her günüm diyet ama özgür bir diyet. Birgün kaçamak yaptığımda, ertesi gün kaldığım yerden devam edecek kararlılığı bana sağlayan bir diyet. Şok diyet değil, 1 haftada 10 kilo verdiren diyetlerden değil, tamamen sağlıklı beslenme üzerine kurulu bir diyet. 1000 kaloriyi -1 defada- 1 porsiyon lokma tatlısından almak yerine, birçok sağlıklı besinden yiyip tüm öğünlerimde tok kalmayı tercih etmek… Benim diyetimin özü bu.

Benim programımda; bir de bol su var. Her “5 kilogramda 1” kendini sevdiğin hediyelerle ödüllendirmek var. Her gün fotoğraf çekip yüzündeki muhteşem değişime şahit olmak var. Giydiklerinin rahatsız etmediğini hissettiğinde duyduğun keyif var. Sırf vucudundaki kusurları örtüyor diye desenini beğenmediğin bir elbiseyi kalıbından dolayı haketmediği bir fiyata alma sendromundan kurtulmanın verdiği özgürlük var! Diyetarkadaşım’da kendi sorumluluğunun bilincine varıp bu sorumluluğu özgürce üstlenmek ve sonuçlarına mutlulukla katlanmak var..

Profil Yorumları