Aylık Kalori Etkinliği

Son bir ay içinde yeterli kalori etkinliği olmadığından grafik gösterilemiyor. Bahsedilen grafik, kalori günlüğü tutma başlangıcının 2. gününden itibaren aktif olur. Son bir ay içindeki alınan kalori ve yakılan kalori değişimi ile bazal metabolizma seviyesini gösterir.
ozguvenligenc

ozguvenligenc

-15 kg MadalyasıFit Madalyası
Kalori Günlüğü Tarihleri
Aşağıda 17 Mart 2018 Cumartesi tarihli kayıtlar görüntüleniyor.

Toplam
2470 kcal

Toplam
525 kcal

Fotoğraf Albümü

66197
66197

Ben başardım, siz de yapabilirsiniz!...

ozguvenligenc

İlk olarak diyetarkadasim.com a bu site için teşekkürlerimi iletiyorum ve başarı hikayeme başlıyorum. Küçükken zayıf cılız bir çoçuktum ta ki ortaokula başlayana kadar. Düzenli yemek yiyen birisi değildim, tüm gün bir şey yemez tek oturuşta 2 bütün ekmek yiyen birisiydim ve doyduğumun farkına varmazdım. Abur cubur ile kalkar abur cubur ile yatardım. Sudan çok kola meyve suyu vb. içerdim. Su içmek aklıma bile gelmezdi hiç. Ortaokul bu şekilde geçti ve lise ye başladığımda artık kiloların ve ergenliğin de etkisiyle içime kapandım kendimi iyice beğenmez oldum. Önceden aynaya baktığım da kendimi zayıf görmeye çalışıyordum sürekli ve kendimi kandırmaya çalışıyordum ta ki 85 kiloya çıkana kadar. Sevenim çoktu hor görülmedim veya dalga geçen olmadı, psikolojik sorunlar yaşamadım ama kendimi hor görmeye, kendi kendimle dalga geçmeye aynalarla kavga etmeye başladım. Çünkü artık bedenime göre düzgün adam akıllı bir şey bulamaz oldum resmen paçavra giymeye başladım her şeyi XL almaktan bıkmıştım. Bir gün alışverişe çıktığımda gene mağazadayken XL bir ürün alırken kendime söz verdim bir daha ki alışverişim de XL'ın X'i olmayacaktı. İşte serüvenim burada başladı..!
Hemen gidip spor salonuna kayıt yaptırdım, ve internetten yardım alarak kendime uygun diyet programı hazırladım. Hafta da 3 gün spora gitmeye başladım( Kardiyo sadece 25 dakika geri kalanı vücut geliştirme 1 buçuk saat falan) ve diyetime uyarak 1 hafta da 4 kilo verdim. Sporun 2. Haftası üniversiteye hazırlık nedeniyle sporu bırakmak zorunda kaldım. Her sabah 1 saat yürüyüşe çıkmaya başladım ve otobüs yerine bisikletle gitmek istediğim yere gittim. Bu şekilde sürekli kilo vermeye devam ettim ve şuan 85 kilodan 64 kiloya düştüm. !!! Şimdi siz neler yediğimi, neler yemediğimi ve diyetimi merak ediyorsunuz ama öyle absürt abartılacak kadar bir şey yok ve size de yanlış bilgi vermek istemiyorum !!! çünkü her insanın metabolizması farklı ama gene de kendi yaptıklarımı yazmak istiyorum uygulayıp uygulamamak size kalmış.

1. Hayatımdan şekeri, tuzu ve yağı komple çıkardım.
- Su ile yatıp su ile kalktım günde 3.5 Litreye yakın su içiyorum.
- SU DİYETİN OLMAZSA OLMAZI VE BAŞ TACI !

2. Her sabah uyandığımda bir su bardağı ılık suyun içine 1 tam limon sıkıp içtim.

3. Kahvaltım da olmazsa olmazlarım;

- 2 adet haşlanmış yumurta
- Yeşil çay
- 1 Adet domates
- 100 gram yağsız peynir
- 5 ADET SİYAH ZEYTİN
- 1 dilim (çavdar, tam buğday veya çok tahıllı) ekmek

4. Ara öğünlerde genellikle badem, fıstık veya meyve tükettim.

5. Akşam yemeğini en geç saat 18.00' ya kadar yapmış olun !!! 18.00 dan sonra sudan başka ağzınıza bir şey girmesin.

-Akşam yemeğinde genellikle haşlanmış yağsız tuzsuz her yemeği yedim, örnek verirsek tavuk, patates haşlaması, zeytinyağlı bol yeşillik salata gibi.
Canım güzel bir ev yemeği çektiğinde de küçük porsiyon halinde yedim. Eğer yemekten sonra koşuya falan çıkacak olursam yemekte 1 dilim de (çavdar, tam buğday, çok tahıllı) ekmek tükettim enerji açısından.

6. Canım aşırı derece de tahammül edemeyeceğim kadar tatlı istediğin de abartmadan gene çikolatamı yedim.
Ama diyetime başladığım günden beri ağzıma çikolata haricinde hiç bir abur cubur sürmedim kendime ödül vermedim vermem de ! ÇÜNKÜ S BEDEN BANA ÇOK YAKIŞIYOR ;)

Tekrardan diyetarkadasim.com'a teşekkürlerimi iletiyorum. Ve tüm herkese diyet serüvenin de başarılar diliyorum insan gerçekten isteyince arzulayınca her şey oluyor ve her şey kafa da bitiyor. Yok pazartesi olsun diyete başlarım, bir kere yiyeyim bir şey olmaz demeyin. Diyet yapmaya mı karar verdiniz ? saniyesinde uygulayın. Hiç bir şey için geç değil. En güzeli ne biliyor musun;
Aa ne kadar kilo vermişsin, Çok değişmişsin gibi karşı taraftan cümleler duymak bence sırf bunun için, aynalar ve mağazalarla barışmak için kilo vermek on numara sebep :)

Profil Yorumları