Aylık Kalori Etkinliği

Son bir ay içinde yeterli kalori etkinliği olmadığından grafik gösterilemiyor. Bahsedilen grafik, kalori günlüğü tutma başlangıcının 2. gününden itibaren aktif olur. Son bir ay içindeki alınan kalori ve yakılan kalori değişimi ile bazal metabolizma seviyesini gösterir.
ayşe

ayşe

-5 kg MadalyasıFit Madalyası
Kalori Günlüğü Tarihleri
Aşağıda 19 Mart 2015 Perşembe tarihli kayıtlar görüntüleniyor.

Toplam
841 kcal

Toplam
0 kcal

Fotoğraf Albümü

Fotoğraf albümü paylaşıma kapalı...

Ben başardım, siz de yapabilirsiniz!...

ayşe

Bugüne kadar çok fazla kilo problemim olmadı. Hep zayıftım fakat son 1 yıldır ne oldu anlamadım. Yaklaşık 7-8 kilo aldım. Bu da kısacık boyuma epey rahatsızlık vermeye başladı. Hayatımda ibre ilk kez 61 kg gösterdi ve o gün karar verdim kilo vermeye.

Önce başaracağına inanmak gerekiyor. Ben inanarak başladım. Ne yaptığım konusuna gelince; hiçbir şeyden vazgeçmedim. En sevdiğim pilav, cips ve dondurmadan bile! Sağlıklı beslenme, düzenli yemek, spor gibi alışkanlıklarım yoktu. Önce pilatese başladım. Bunun yanı sıra, akşam 8'den sonra hiçbir şey tüketmedim. Öğünlerimi yarım porsiyona indirdim. Bol bol yürüyüş yapıp su tükettim. En çok bel bölgesinden kilo verdim. Bir kür duymuştum onu uyguladım. 3-4 kaşık yarım yağlı yoğurt, 1/2 limon suyu, 1 çay kaşığı pul biber, yatmadan yarım saat önce her akşam bunu tükettim. Şu an 55 kiloyum.

Profil Yorumları