Aylık Kalori Etkinliği

Son bir ay içinde yeterli kalori etkinliği olmadığından grafik gösterilemiyor. Bahsedilen grafik, kalori günlüğü tutma başlangıcının 2. gününden itibaren aktif olur. Son bir ay içindeki alınan kalori ve yakılan kalori değişimi ile bazal metabolizma seviyesini gösterir.
zeta

zeta

Kalori Günlüğü Tarihleri
19 Mart 2024 Salı tarihine ait kalori kaydı yok...

Toplam
0 kcal

Toplam
0 kcal

Fotoğraf Albümü

Fotoğraf albümü paylaşıma kapalı...

Ben başardım, siz de yapabilirsiniz!...

zeta

2.cisi benden olsun daha baya yolum var ama bugüne kadar nasıl geldim yazmak istiyorum.. öncelikle ben 73.400 gr bir kilodaydım ve şimdi 65.900 grama geldim nasılmı geldim aslında siteye göre daha fazla kilo verdim bazı egzersizlerimi yazdım bazılarını yazmadım belkide ondan kaynaklandı bilemiyorum..
ilk 30 gün full yürüyüş ve hergün 80 dk egzersiz yaptım bu sayede kalıplaşmış olsa gerekki yağlarımı bu şekil kolaylıkla atabildim yani tartıya çıkmama gerek yoktu vucudumda acaip bir değişiklik hisssediyordum olmayan kıyafetlerim rahatlıkla olmaya başlamıştı.. bu beni acaip motive etti ben kesinlikle diyorum ki bu site olmasa bu kilolarımı veremezdim çünkü nasıl beslendiğimin farkına bu siteyi tanıdıktan sonra vardım..
ilk günler biraz açlık sıkıntısı çektim çünkü ekmeği tamamen terketmiştim özellikle beyaz ekmeği tam buğday yiyordum ve önceleri bana tamamen kilo aldıran şey ekmekmiş bunun farkına vardım beyaz ekmeğe son dedim ve çokda iyi etmişim :)
30 gün sonrası egzersizi bıraktım biraz rahatsızlandım ve 15 güne yakındır ne yürüyüş ne egzersiz yapmıyorum oyüzden çok az kilo veriyorum ama veriyorum yani bunuda gördüm tekrar yürüyüş ve egzersizlerre başlıcam bu sayede hedefim olan 58 kiloya gelmiş olurum inş. yakın zamanda ben yeni katılanlara diyorumki eğer ben gibi biri bu siteyle tanıştıktan sonra kilo verdiysee sizler hayli hayli verirsiniz çünkü ben artık imkansız birşeydi kilo vermem neyapsam gitmiyordu ama diyetarkadasım sağolsun öyle güzel bir site kurmuşki sadece yediklerimle kalori takibine girerek bu duruma geldim niye yalan söyliyim başta inanmıyordum asla verilmez diyordum ama hiç öyle değilmiş iyiki üye olmuşum iyiki başlamışım ve hep devam edeceğim inşallah..
sizlerde başlayınn ve fazla kilolarınızdan kurtulun..
kahvaltınızı atlamayın uyandıktan en geç 1 saat sonra kahvaltınızı mutlaka yapın kendinize bir tabak yapın ve oturup onu yavaş ve sakince iyice çiğneyerek yemeye çalışın her öğünü böyle yapın mutlaka meyve tüketin elma müthiş iyi geliyor..
açlık hisettiğiniz zaman yoğurt imdadımıza koşuyor 1 kase yoğurt içine ya 1 meyve yada 1salatalık tuz atmadan öylece yiyin inanılmaz açlığı kesiyor vucut kendine geliyor akşamları ağır yemeklerdne uzak durun herzaman yiyeceğiniz miktarı önünüze alın ve yavaşça yemeğinizi yiyin böylelikle başta zor ama eğlenceli ve alışkanlık haline geleceğini göreceksiniz hadi bakalım başarılar..:)

Profil Yorumları

Burada görüntülenecek pek bir şey yok gibi sanki...