Aylık Kalori Etkinliği

Son bir ay içinde yeterli kalori etkinliği olmadığından grafik gösterilemiyor. Bahsedilen grafik, kalori günlüğü tutma başlangıcının 2. gününden itibaren aktif olur. Son bir ay içindeki alınan kalori ve yakılan kalori değişimi ile bazal metabolizma seviyesini gösterir.
hüsniye

hüsniye

-20 kg MadalyasıFit Madalyası
Kalori Günlüğü Tarihleri
Aşağıda 30 Mayıs 2013 Perşembe tarihli kayıtlar görüntüleniyor.

Toplam
1253 kcal

Toplam
0 kcal

Fotoğraf Albümü

Albümde hiç fotoğraf yok...

Ben başardım, siz de yapabilirsiniz!...

hüsniye

Diyetle mücadele eden bütün arkadaşlarıma "merhaba" diyerek başlamak istiyorum :)

Tombiş bir çocukluk, kilolu bir gençlik, evlendikten sonra balık etli bir hanım ve doğum yaptıktan sonrada tombiş bir anne oldum :) Oğlum 2 yaşına gelinceye kadar kilolarım ile gayet mutlu yaşıyordum ki evime bir baskül aldım. Tartıldım ve "Ben ne olmuşum!" dedim. 87 kilo olmayı başarmışım :( Bunun yanında kan ve kolesterol değerlerim de haliyle yükselmişti. Kilo fazlalığı ve işimin ağırlığından dolayı kaslarda erime ve bel fıtığı başlangıcı olmuştu. Ertesi gün ilk işim sabah yürüyüşüne başlamak ve akşamları da haftada 3 gün gitmek şartı ile spor salonuna kayıt yaptırmak oldu. Bu şekilde 2 yıl devam ettim ve 58 kiloya düşmeyi başardım. Bel ağrılarım ve diğer değerlerimde muhakkak azalma da oldu. Geçen yıldan bu yana spora devam ettim ama daha önce yapmış olduğum saçma sapan diyetler, düzensiz beslenme gibi hatalardan dolayı 8 kiloyu geri aldım.

Tekrar dur dedim kendime. Tesadüfen Diyetarkadasim.com'u buldum. Hemen üye olup bir süre kalori takibi yaptım. Tabi hemen kilo vereyim diye sürekli düşük kalorili besleniyordum. 60 kiloya indim. Düşük kalorili düzensiz beslenmeden dolayı bir süre hiç kilo veremedim. Sonrasında ada34 arkadaşımın yedikleri dikkatimi çekti. Her gün kilo kayıplarını takip etmeye başladım. Çok fazla besleniyor ve en az 100 gr verebiliyordu. Kendisinden yardım istedim ve bana Karatay Diyeti'ni önerdi. Hemen başladım.

Şu an 57 kiloyum. Canan Karatay sayesinde çocukluğumda bile görmediğim kiloya düştüm. Üstelik verdiğim kilolar o kadar yağlı yememe rağmen yağdan gitti, kaslarım kuvvetlendi, bel fıtığım tamamen geçti, kan değerlerimin hepsi normale döndü.

Bir ara kilo vermemiz 2-3 gün durmuştu. ada34 kısa bir araştırma yaptı :) kilomuzun durma sebebi ise yediklerimizin miktarını ve yağ oranını düşürmemizmiş. Ayrıca balık yağı ve antioksidan takviyesi almadığımız içinmiş. Hemen takviye besinlerimizi aldık ve kilo vermemiz tekrar devam etti. ada34'e desteğinden dolayı minnettarım. Canan Hoca'ya da verdiği bilgiler ile bizi düzenli beslenmeye yönelttiği ve sağlığıma tekrar kavuşturduğu için teşekkürü borç bilirim :) Kilo vermek isteyen herkese de en az 1 haftada olsa denemelerini şiddetle tavsiye ederim.

Şimdiden herkese kolay gelsin :) Ayrıca Diyet Arkadaşım sitesini kurarak bize destek veren arkadaşlarımı da kutluyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim :)

Profil Yorumları