Aylık Kalori Etkinliği

Son bir ay içinde yeterli kalori etkinliği olmadığından grafik gösterilemiyor. Bahsedilen grafik, kalori günlüğü tutma başlangıcının 2. gününden itibaren aktif olur. Son bir ay içindeki alınan kalori ve yakılan kalori değişimi ile bazal metabolizma seviyesini gösterir.
kiloverenkız_16

kiloverenkız_16

Kalori Günlüğü Tarihleri
19 Nisan 2024 Cuma tarihine ait kalori kaydı yok...

Toplam
0 kcal

Toplam
0 kcal

Fotoğraf Albümü

Fotoğraf albümü paylaşıma kapalı...

Ben başardım, siz de yapabilirsiniz!...

kiloverenkız_16

HERKESE MERHABA :)
Benim kilo sorunlarım ortaokulda başlamıştı. Sağlıksız beslenmeler, abartılı abur cubur tüketimi derken lise 1’e geçtiğimde 44 beden olmuştum. Tam tamına 44 beden. Arkadaşlarım bu kadar güzel ve inceyken ben yine çareyi abur cuburda arıyordum. Üzüldükçe yedim, ağladım yine yedim ama nasılsa bir gün diyete başlardım değil mi ? Her dar paça giydiğimde nefes nefese kalıyordum resmen ve üstelik daha 15 yaşındaydım !! Bir gün aynanın karşısına geçtim ve ‘’Ben zayıf olacağım ‘’ dedim. Ve o gün internette zayıflama hikayelerini okurken diyetarkadaşım.com sitesinin linkini gördüm. Büyük bir hevesle açıp kalori takibi yapmaya başladım. Arada yemek krizlerim oluyordu ama hepsini yendim, bedenime söz geçirdim. Abur cubur tüketmedim, gazlı içecekler tüketmedim, şekeri tamamen bıraktım , tuzu azalttım, yemeklerde çok az yağ kullanmaya başladım. Sağlıklı beslendim. Pilates, yoga ve kick-boks yapıyorum. Sporu zayıflamak için değil de sevdiğim için yapıyorum. Sporu hayatımın merkezine yerleştirdim.
Diyetin ilk zamanlarında yiyemediğim kavala kurabiyesi için ağlamıştım :D Ama artık bedenime söz geçirebiliyorum ve kilomu kontrol edebiliyorum.
16 yaşında bir kız olarak vücudumla barışığım. Mutluyum. Ve 36 beden olarak hayatıma devam ediyorum :) Herkese zayıflama yolunda sabır ve irade diliyorum . Mutlu günler.

Profil Yorumları