Aylık Kalori Etkinliği

Son bir ay içinde yeterli kalori etkinliği olmadığından grafik gösterilemiyor. Bahsedilen grafik, kalori günlüğü tutma başlangıcının 2. gününden itibaren aktif olur. Son bir ay içindeki alınan kalori ve yakılan kalori değişimi ile bazal metabolizma seviyesini gösterir.
dilay0221

dilay0221

Şampiyonluk Kupası
Kalori Günlüğü Tarihleri
Aşağıda 18 Eylül 2013 Çarşamba tarihli kayıtlar görüntüleniyor.

Toplam
310 kcal

Toplam
0 kcal

Fotoğraf Albümü

Fotoğraf albümü paylaşıma kapalı...

Ben başardım, siz de yapabilirsiniz!...

dilay0221

Her şey geçen sene aldığım capri pantalonumu bu sene denediğimde dizimin üstünden yukarı çıkmaması ile başladı. O sinirle aniden karar verip diyete başladım. Öncelikle doktora gittim. Bütün tahlillerimi yaptırdım. Belkide kendimde kilo almama sebep olan bir hastalık arıyordum. Tüm tahlil sonuçlarım normal çıktı. Ondan sonra anladım ki ben sağlıksız besleniyordum. Gün içerisinde çubuk kraker, hazır kek, cips kola, kuruyemiş ve bunların yanında yemeklerimi de düzenli bir şekilde yiyordum. Kendi kendime "Ben düzenli yemek yiyorum ama kilo veremiyorum" diyordum. Aslında doğru bildiğim yanlışlar varmış.

Önce hayatımdan şekeri çıkarttım. Cips, çikolata gibi yiyecekleri kestim. 1 hafta geçti, 1 kilo vermiştim bile. İnternette gezinirken diyetarkadasim.com ile karşılaştım. Bu bana mucize gibi geldi. Devam ettim ve 1 ayın sonunda 4 kilo verdim. Daha sonra her ay düzenli olarak doktora gitmeye başladım. Diyetarkadasim.com'da yediklerimi takip ediyorum. Toplamda 3 aylık bir dönemde 13 kilo verdim. Bu kiloların 8 kilosunu diyetarkadasim.com ve doktorum sayesinde verdim.

Kilo vermek zor değil ama kolay da değil. Dikkatli olunursa kalorisi diplerde yiyeceklerle beslenilirse bu kiloların gitmesi işten bile değil. 98.3 ile başladığım serüvenime 85 kilo ile devam ediyorum. Önümde uzunca bir dönem var. 20 kilo daha vermem gerekiyor. Bunu da başaracağıma inanıyorum. Kilo verince merdiven çıkarken tıkanmıyorum, uykularım düzene girdi. Göbeğimden dolayı eğilemiyordum bile; oğlumun ayakkabılarını bağlayamıyordum... Şimdi göbek eridi, herşey daha güzel oldu. Her işimi daha rahat yapıyorum. Gün boyu enerjim hiç azalmıyor. Kilo insanın hayatını ciddi oranda kısıtlıyor.

Ayrıca sitenin kalitesi ortada, üyeler de çok mantıklı ve yardımsever, arkadaş canlısı kişiler. Herkes bir amaç için burada. Günümüzde karşılaştığımız yanlış internet kullanımından doğan saçmalıklar burada yok. Her şey, herkes seviyeli. O yönden de güvenilir bir site. Kısacası herkese başarılar. Her şey için teşekkürler.

Profil Yorumları