Aylık Kalori Etkinliği

Son bir ay içinde yeterli kalori etkinliği olmadığından grafik gösterilemiyor. Bahsedilen grafik, kalori günlüğü tutma başlangıcının 2. gününden itibaren aktif olur. Son bir ay içindeki alınan kalori ve yakılan kalori değişimi ile bazal metabolizma seviyesini gösterir.
dterjan

dterjan

-10 kg Madalyası
Kalori Günlüğü Tarihleri
Aşağıda 09 Eylül 2014 Salı tarihli kayıtlar görüntüleniyor.

Toplam
1429 kcal

Toplam
437 kcal

Fotoğraf Albümü

Albümde hiç fotoğraf yok...

Ben başardım, siz de yapabilirsiniz!...

dterjan

Sadece diyet yaparak zayıflamaya çalışanlar. Bu işten emin olun çok keyif alamayacaksınız. İşin keyfi bunu sporla desteklediğiniz zaman olacak.

4 ay önce düzenli yürüyüşe başladım

2 ay önce her sabah 8 dakikalık çok basit bir egzersizle spor yapmaya başladım..

İş yaşantım yoğun bir şekilde geçtiği için çok yiyordum. Çikolatayı, tatlıyı olabildiğince azalttım. Eve yeşil elma almaya başladım bol bol..

Egzersiz programını biraz daha geliştirdim 15 dakikaya çıkardım. 1 setlik bir program haline getirdim. 2 haftada bir, bir sete bir set daha ekleyerek çalıştım. Şimdi 1 saat 4 set şeklinde yapıyorum. Herhangi bir alet içermiyor program. Dileyene mail atabilirim programı.

Ayda bir de yüzmeye gitmeye çalışıyorum.Nabız ve kalori saati aldım onunla da destekledim.

Yağ oranım yüzde 10 şu an. Yürüyüş spor ve diyet yağ oranımı epey düşürdü.

Diyet yaparken dikkat etmeniz gereken en temel şey; !!!! Bazal metabolizma kalorisinin altına düşmemek olmalı!!! Yoksa kilo veremezsiniz.

1200 kalori aldığım dönem ellerim donmaya başladı. Vücut daha az kalori harcamaya başlıyor anlayacağınız. Minimum almanız gereken kalori miktarı sitede yazıyor ana sayfanızda. Sporla destekleyin. Kendinizi yormayın.

Canınız istediği şeyleri ödül olarak yiyin sonra sporla o kaloriyi tekrar yakmaya çalışın. Mesela yarım saat fazla yürüyün..

Hepinize başarılar..

Profil Yorumları