Aylık Kalori Etkinliği

Son bir ay içinde yeterli kalori etkinliği olmadığından grafik gösterilemiyor. Bahsedilen grafik, kalori günlüğü tutma başlangıcının 2. gününden itibaren aktif olur. Son bir ay içindeki alınan kalori ve yakılan kalori değişimi ile bazal metabolizma seviyesini gösterir.
ahmetxx58

ahmetxx58

-10 kg MadalyasıFit Madalyası
Kalori Günlüğü Tarihleri
26 Kasım 2020 Perşembe tarihine ait kalori kaydı yok...

Toplam
0 kcal

Toplam
0 kcal

Fotoğraf Albümü

Fotoğraf albümü paylaşıma kapalı...

Ben başardım, siz de yapabilirsiniz!...

ahmetxx58

Herkese Merhaba..

Arkadaşlar ben yemek yemeyi çok seven bir insanım böyle olunca maalesef kilo sorunu ortaya çıkıyor o dengeyi sağlayamıyosunuz. Benim en çok kilo almamı sağlayan şeyler abur cuburlar oldu özellikle birşey izlerken boş izlemeyi sevmiyorum muhakkak yanında bir kek yada abur cubur cips tarzı şeyler olacak bir de tabi geç saatte yenilince çok kolay kilo alıyosunuz. Ekmek şeker tuz en çok kilo aldıran ve vücudumuza zarar veren maddeler bunlar maalesef..

Her neyse uzatmayalım ben karar verdim ve önemli olan kararın arkasında durmak iradenize sahip çıkmak bu yola çıkınca kesinlikle ve kesinlikle bozmadan devam edeceksiniz çok arkadaşım yemek yemem için ısrar etti diyet döneminde ama ben yemedim bişeylerden feragat ettim ve başardım..
Sizlede başarabilirsiniz vücudumda 10 kilo gitti o kadar rahatladım o kadar sağlıklı oldum ki anlatamam sizlere artık yorulmuyorum..

Benim formülüm sabah ve öğlen beslendim kalori takibi yaptım günde 2 defa türk kahvesi + yeşil çay 2 fincan içtim birde acıyı çok seven bi insanım acı yemeye gayret ettim çünkü bu üçlü yağ yakımını çok hızlandırıyor metabolizmayı hızlandırıyor bilimsel olarak kanıtlanmış.. Birde günlük 1000 kaloriyi geçmezseniz kilo vermek çok kolayy herkese başarılar dilerim...

Profil Yorumları