Aylık Kalori Etkinliği

Son bir ay içinde yeterli kalori etkinliği olmadığından grafik gösterilemiyor. Bahsedilen grafik, kalori günlüğü tutma başlangıcının 2. gününden itibaren aktif olur. Son bir ay içindeki alınan kalori ve yakılan kalori değişimi ile bazal metabolizma seviyesini gösterir.
neclagül

neclagül

Kalori Günlüğü Tarihleri
29 Mart 2024 Cuma tarihine ait kalori kaydı yok...

Toplam
0 kcal

Toplam
0 kcal

Fotoğraf Albümü

Fotoğraf albümü paylaşıma kapalı...

Ben başardım, siz de yapabilirsiniz!...

neclagül

Merhabalar! Benim kilo problemim hep vardı. 2010 yılında diyetisyenle birlikte 24 kilo verdim ve 58 kilo oldum. Ancak zafer benimdir deyip tekrar kontrolsüz yemeye ve kilo almaya başladım ve önüne geçemedim. Moralim ve psikolojim altüst olmuştu. Diyetin d'sini bile duymak istemiyordum. Hatta psikologa gitmeyi bile düşündüm. Bu konuda sizi motive edecek birine ihtiyaç duyuyorsunuz. Kızım sağolsun sağlık sorunlarım çıktıkça zayıflamam konusunda hep uyardı. Ben kızdıkça kuzum bıkmadan usanmadan benimle ilgilendi ve beni diyet arkadaşımla tanıştırdı. Site çok hoşuma gitti ve diyete tekrar başladım.

Profilde 6 kilo yazıyor ama ben 8 kilo verdim çok mutluyum ama yolun başındayım. Ağustosa kadar istediğim kiloya ulaşmalıyım çünkü eşimle iddaya girdim. Canımın çektiği her şeyden yiyorum. Aç kalmadan ama çok az ve kalori takibi yaparak. Çok aç kalmamaya özen gösteriyorum. Akşam 6 ve 7 den sonra bir şey yemiyorum. Bir de 2 litre suyu mutlaka tüketmeye çalışıyorum. Dizimdeki problemden dolayı yürüyüş yapamıyorum ama Allah izin verirse yürüyüşe de başlayacağım. Çünkü yürümek şart. Çok hareketi biriyim ama yürümeden olmuyor. Zayıfladıkça bir çok sağlık problemi ortadan kalkıyor. Aklınıza gelebilecek hastalıkların çoğunun sebebi fazla kilolar. Allah yar ve yardımcımız olsun. Her şey yolunda gidiyor, çok mutluyum.

Profil Yorumları