Aylık Kalori Etkinliği

Son bir ay içinde yeterli kalori etkinliği olmadığından grafik gösterilemiyor. Bahsedilen grafik, kalori günlüğü tutma başlangıcının 2. gününden itibaren aktif olur. Son bir ay içindeki alınan kalori ve yakılan kalori değişimi ile bazal metabolizma seviyesini gösterir.
deger

deger

Kalori Günlüğü Tarihleri
16 Nisan 2024 Salı tarihine ait kalori kaydı yok...

Toplam
0 kcal

Toplam
0 kcal

Fotoğraf Albümü

Fotoğraf albümü paylaşıma kapalı...

Ben başardım, siz de yapabilirsiniz!...

deger

Merhabalar sevgili diyet arkadaşlarım!

Benim hikayem uzun bir süreç aslında. Kpss'ye hazırlanma döneminde aldığım kilolarla başlayan bu dönem, geçen şubat ayına kadar devam etti (75 kiloyu bile gördüğümü söyleyebilirim). Geçen şubat ayına gelene kadar stres sayesinde 1 yılda aldığım kilolar kendiliğinden pek de bir şey yapmadan 62,5 kiloya indi. Sonra aynaya baktım ve yaşam tarzımı değiştirmeye karar verdim. Hayatımın kontrolünü elime aldım ve hedefime ulaşmaya söz verdim.

Öncelikle akşam güneş battıktan sonra hiçbir şey yememe kararı aldım (Atıştırmalıklar ve meyve de buna dahil). Zaten 5-6 yıldır çay için şeker kullanmıyorum. En sevdiğim yiyecek olan çikolatadan 11 Şubattan beri vazgeçtim. Bir tencere yemeğe 2 çay kaşığı tuz atılırsa ben tabağıma 1 kaşık atardım, tuzdan vazgeçtim. Aynı tarihten beridir hiç ekmek yemedim. Yemek tabağımı küçülttüm, dolayısıyla porsiyonlarım da küçüldü. Mutfakla aram iyidir, güzel şeyler yapıp yememeyi öğrendim. Bu çabaya ek olarak mekik aletimle her gün 20 dakika mekik çektim. Bel döndürme hareketini 20 dakika yaptım. Her akşam kalori takibi yaptım, yediklerime içtiklerime dikkat ettim. Şubattan beri 12 kilo verdim. Darısı hayatının kontrolünü eline alan tüm arkadaşlara. İsteyince yapıyorsunuz!...

Profil Yorumları