Aylık Kalori Etkinliği

Son bir ay içinde yeterli kalori etkinliği olmadığından grafik gösterilemiyor. Bahsedilen grafik, kalori günlüğü tutma başlangıcının 2. gününden itibaren aktif olur. Son bir ay içindeki alınan kalori ve yakılan kalori değişimi ile bazal metabolizma seviyesini gösterir.
ayşin2014

ayşin2014

Şampiyonluk Kupası
Kalori Günlüğü Tarihleri
Aşağıda 05 Şubat 2014 Çarşamba tarihli kayıtlar görüntüleniyor.

Toplam
660 kcal

Toplam
350 kcal

Fotoğraf Albümü

Fotoğraf albümü paylaşıma kapalı...

Ben başardım, siz de yapabilirsiniz!...

ayşin2014

Şükür ki artık ben de göğsümü gere gere "azmin zaferi" diyebiliyorum. Bir çok diyet denemem olmuş ama hepsi ne yazıkki tüm pazartesi diyetleri gibi yarıda kalmıştı. Tabi bunların hiçbiri iradesizlikten değildi. Sadece kibarca "hayır" demeyip her ikram edileni yememden kaynaklanıyordu. Ayrıca, tombik bir bebek olarak doğmam, hiç bir zaman zayıf bir çocukluk dönemi geçirmemiş olmam, anne ve babamın aç kalacağım korkusu ve eşimin bende kiloyu sevmesi... Bunların hepsi sırayla birleşince aslında ben yerken ruhumu da tembelleştirmiş, kolaya kaçan bir psikolojiye bürünmeme neden olmuştu.

Oysa ki 2006 yılında öğretmenliğe ilk başladığımda 47 kg, fit bir vücuda sahiptim ama o kiloyu koruyamayıp nasıl bir balona dönüştüğümü sert bir şekilde tecrübe ettim. Tam bir yıl önce de düğünümde 71 kg ile gelin olunca artık zayıflamak için bir şeyler yapmam gerektiğini net bir şekilde idrak ettim ve sağdan, soldan duyumlarla kalori takibi yapılınca kolay ve sağlıklı kilo verilebileceğini de öğrenince internette uzun uğraşlar sonucu, ne mutlu ki bana bu siteyle karşılaştım. Tam 6 ay sonunda bir baktım ki ben 74 kg'dan 54 kg'a inmişim! Bunu söylemek o kadar huzur verici ki kendimle ve azmimle gurur duyuyuyorum.

Her gün sporumu yaptım. Hala da yapıyorum. Her yiyecekten sık ve az yiyorum. Kısacası aslında ben bu site ve buradaki arkadaşlarımla tanışmamla diyete başlamamışım "sağlıklı beslenmeyi öğrenmişim" diyorum. Meğer ne kadar gereksiz şeyler yiyormuşum... Şimdi ise fit görünmenin tadını çıkartmanın yanı sıra kilo problemi olan arkadaşlarıma bilgi veriyorum. İyi ki varsın Diyet Arkadaşım... :)

Profil Yorumları