Aylık Kalori Etkinliği

Son bir ay içinde yeterli kalori etkinliği olmadığından grafik gösterilemiyor. Bahsedilen grafik, kalori günlüğü tutma başlangıcının 2. gününden itibaren aktif olur. Son bir ay içindeki alınan kalori ve yakılan kalori değişimi ile bazal metabolizma seviyesini gösterir.
silemam

silemam

Kalori Günlüğü Tarihleri
26 Ekim 2014 Pazar tarihine ait kalori kaydı yok...

Toplam
0 kcal

Toplam
0 kcal

Fotoğraf Albümü

Albümde hiç fotoğraf yok...

Ben başardım, siz de yapabilirsiniz!...

silemam

Herkese mrb en güzel yaşlarını kilolu olarak geçiren bir genç kızım şuan 23 yaşındayım. İyiki bu siteyi keşfettim. Bana çok yardımcı oldunuz site kurucusuna çok teşekkür ederim.
diyet yapmak benim için işkenceydi, ağzıma attığım her lokma için gözyaşı döküyordum ama kendimi tutamayıp yiyordum. Taki bir gün erkek arkadşımla mesajlaşırken ben çok zayıf olacağım dediğimde "aç tavuk buğday ambarı demişti" çok ağlamıştım çook. 96 kilo ile sabahtan diyete başladım. Sabah 1 saat, akşam 1saat olmak üzere 2 saat yürüdüm. Sabah akşam toplam 2 saat bisiklet sürdüm. Sabah akşam müzik açıp 2 saat rasgele oynadım hergün hiç bıkmadan devam ettim. Yaşam tarzımdı artık insanlara hayır spor saatim geldi diyerek tekliflerini reddedebiliyordum. Ve 72 kiloya indim. Size tavsiyem bildiğiniz şeyi yapın size uygun olan diyet hangisi ise onu yapın misafirlikte hayır demeyi öğrenin , onların kırılacağını düşünmeyin kibarca sunulanları geri çevirin ama kırılmasınlar diye yediğiniz şeyler pişmanlığınız olmasın. Unutmayın."" Çaresizseniz ÇARE SİZSİNİZ"" kimse sizi durduramaz ben başardım MUTLUYUM VE HALA UMUTLUYUM HEDEF 63 :-):-):-)

Profil Yorumları