Aylık Kalori Etkinliği

Son bir ay içinde yeterli kalori etkinliği olmadığından grafik gösterilemiyor. Bahsedilen grafik, kalori günlüğü tutma başlangıcının 2. gününden itibaren aktif olur. Son bir ay içindeki alınan kalori ve yakılan kalori değişimi ile bazal metabolizma seviyesini gösterir.
yagsızkız

yagsızkız

-5 kg MadalyasıFit Madalyası
Kalori Günlüğü Tarihleri
Aşağıda 06 Mart 2014 Perşembe tarihli kayıtlar görüntüleniyor.

Toplam
1102 kcal

Toplam
350 kcal

Fotoğraf Albümü

Albümde hiç fotoğraf yok...

Ben başardım, siz de yapabilirsiniz!...

yagsızkız

Karşınızda 35 kilo vermiş bir genç kız var! Evet, yanlış okumadınız :D 20 + 15 kilo olarak verdim.

Çocukluğumdan beri kilo sorunu yaşıyordum. Aslında ilkokuldayken çok zayıftım, inanılmaz zayıf. Sonra Kocaeli'ye taşındık. 4. sınıfta hocanın bize 5 tabak yemek aldırtıp zorla hepsini yedirmesinden çok fazla kilo aldım. 30 kilo falan aldım en az 1-2 yılda. 11 yaşında olmama rağmen 15 yas bedenine uygun kıyafetleri giyiyordum. Tabi ilkokul, ortaokul bunlar dalga geçilecek yıllar.

Orta 2'de bu inanılmaz kilodan kurtulmak zorundaydım. Diyetle 20 kilo verip normal kiloma indim. Lisede tekrar kilo aldım. Birkaç yıl o yüksek kiloyla gezdim.

1,5 yıl önce bu siteyi keşfettim ve yaklaşık 15 kiloyu bu siteyle birlikle vererek ideal kiloma kavuştum. Sürekli iltifatlar alıyorum. Kilo vermek hiç bu kadar zevkli ve kolay olmamıştı. Teşekkürler.

Profil Yorumları