Aylık Kalori Etkinliği

Son bir ay içinde yeterli kalori etkinliği olmadığından grafik gösterilemiyor. Bahsedilen grafik, kalori günlüğü tutma başlangıcının 2. gününden itibaren aktif olur. Son bir ay içindeki alınan kalori ve yakılan kalori değişimi ile bazal metabolizma seviyesini gösterir.
cozen

cozen

Kalori Günlüğü Tarihleri
30 Kasım 2015 Pazartesi tarihine ait kalori kaydı yok...

Toplam
0 kcal

Toplam
0 kcal

Fotoğraf Albümü

Albümde hiç fotoğraf yok...

Ben başardım, siz de yapabilirsiniz!...

cozen

Merhaba Diyet Arkadaşlarım;

1 yıl içerisinde 89 kilodan 62 kiloya nasıl düştüm kısaca anlatmak istiyorum. İlk olarak hastane diyetisyenine gittim. Kan tahlilerimi yaptırdım. Herhengi bir metabolik hastalığım yokmuş. Yani tek sorun yanlış beslenme ve hareketsizlikmiş. Diyetisyenle 82-83 kiloya kadar indim. Ama tıkandım, 3-4 ay hiç kilo veremedim. 1700 kalorilik bir diyetti ve çok fazla şey yemem gerekiyordu.

Bir arkadaşımın tavsiyesiyle akapunktura başladım. Akapunktur doktorum bana diyet arkadaşım sayfasını tavsiye etti. Her hafta akapunkturla birlikte haftada en az 3-4 gün 45 dakikalık tempolu yürüyüşler yaptım ve kalori sınırlamamı da 1200 civarında tuttum. Diyetimde karbohidrat %30, Protein %20-30, Sebze %20-30 ve yağ %10 olacak şekilde ayarladım. Asla tek yönlü beslenmedim. 44 bedenden 38 bedene kadar düştüm. Sağlığımda pek bir değişiklik olmadı hatta bu kış hiç hasta olmadım.

Telefonuma pedometer uygulamasını indirdim ve günde en az 10.000 adım olacak şekilde yürüyüyorum. Arabamı uzağa parkediyorum, oğlumu almaya yürüyerek gidiyorum. Akşamları yatmadan en az 2-3 saat önce katı yiyecekler tüketmiyorum. Öğlen yemeklerimi evde hazırlıyorum, pasta abur cubur çikolata çok nadir. Bir öğünü fazla kaçırmışsam öbür öğünü çok hafif atlatıyorum ve asla mideme işkence edecek kadar çok yemek yemiyorum. Şu an 38 yaşımdayım ve 25 yaşımda giydiğim, atmaya kıyamadığım giyisilerime tekrar giriyorum. Yürürken zorlanmıyorum. Daha mutlu ve sevgi dolu hissediyorum.

Umarım sizlerde benim başardığımı başarabilirsiniz. Eğer tavsiye almak isterseniz, bana mesaj gönderebilirsiniz bildiğim herşeyi aktarmaktan mutluluk duyarım. Sevgiler...

Profil Yorumları