Aylık Kalori Etkinliği

Son bir ay içinde yeterli kalori etkinliği olmadığından grafik gösterilemiyor. Bahsedilen grafik, kalori günlüğü tutma başlangıcının 2. gününden itibaren aktif olur. Son bir ay içindeki alınan kalori ve yakılan kalori değişimi ile bazal metabolizma seviyesini gösterir.
vanillacupcake

vanillacupcake

-15 kg MadalyasıFit Madalyası
Kalori Günlüğü Tarihleri
Aşağıda 03 Haziran 2014 Salı tarihli kayıtlar görüntüleniyor.

Toplam
946 kcal

Toplam
0 kcal

Fotoğraf Albümü

Fotoğraf albümü paylaşıma kapalı...

Ben başardım, siz de yapabilirsiniz!...

vanillacupcake

Kilo vermek bedensel değil zihinsel bir savaştır.

Diyet yapmak işe yarasaydı hayatta bir kez yapmak zorunda kalırdık.Önce hayat değişikliği gibi köklü bir mucize olduğuna inanın ve bir hayal kurun.

Bir magazin dergisi alın ve içinden çok beğendiğiniz bir vücut bulun. Ben böyle göründüğümde neler olurdu diye düşünün. Neler giyerdim, insanların tepkisi ne olurdu, kimlere hava atardım kimleri gururlandırırdım. Ve bu hayali hep aklınızın bir köşesine kazıyın. Daha sonra aklınız bu savaşa girmeye hazır olduğunda kolları sıvayıp başlayın.

İlk zamanlar spor bile yapmanıza gerek yok.
Çünkü hiç spor yapmamış sağlıklı beslenmemiş bir insan hem beslenme hem davranışını aynı anda değiştirmeye çalıştığı için de bocalayıp sıkılıp bırakır.
Önce yeme alışkanlığınızı değiştirin, her gün bir kaşık eksilterek, az yağlıya geçiş yapıp sebze meyveyi yükselterek. Bir süre yeni beslenmenizi oturtun bir ay kadar.
Daha sonra sporu yavaşca hayatınıza katın. Günde yarım saat bir saat yürümek gibi.Ve en önemlisi kendinize zaman tanıyın. Yarım sene bir sene kadar.

Dünyadaki herkes 1 ayda 20 kilo vermek ister hatta bayılır, eğer öyle bir şey sağlıklı olsaydı.

Canınızdan vermeyin, yağınızdan verin.

Hem bir sene uzun diye düşünüyorsunuz ama senelerdir bu diyetlerle boğuşup hala aynı kiloda saymak can sıkıcı değil mi? Artık bunu çekmek zorunda değilsiniz.Bundan bir sene sonraki yaz kendinizi hayal edin, bu yaza yetşsin diye sıkıp boğmayın kendinizi, rahatlayın kovalayan yok.

Birkaç gün zihnen hazırlanın. Sonrası başarı..


Sevgilerimle.

Profil Yorumları