Aylık Kalori Etkinliği

Son bir ay içinde yeterli kalori etkinliği olmadığından grafik gösterilemiyor. Bahsedilen grafik, kalori günlüğü tutma başlangıcının 2. gününden itibaren aktif olur. Son bir ay içindeki alınan kalori ve yakılan kalori değişimi ile bazal metabolizma seviyesini gösterir.
nurdan tanyeri

nurdan tanyeri

Kalori Günlüğü Tarihleri
Aşağıda 30 Ağustos 2014 Cumartesi tarihli kayıtlar görüntüleniyor.

Toplam
1064 kcal

Toplam
0 kcal

Fotoğraf Albümü

Albümde hiç fotoğraf yok...

Ben başardım, siz de yapabilirsiniz!...

nurdan tanyeri

Merhaba, ben Nurdan Tanyeri 60 yaşındayım,4sene önce çalışma hayatını bıraktım, çok az yiyen biri olmama rağmen 4senede 57 kg.dan 66 kg'ya çıkmayı başardım, boyum 1.60 ve çok ince kemikliyim, dolayısıyla 3-5 kilo bile toplu biri olmama neden oluyor..Bu durum ben çok üzmesine çözüm bulamadım, açlık sınırında yaşıyordum ama 100gram vermiyordum, diyetisyene gittim..saatli beslenmek bana ymadı..ve bir gün diyet arkadaşı sitesine rastladım..7 haziranda denemeye başladım ve bu gün itibarıyla 6,5kg vermiş durumdayım, zaten çok yemeyen biri olarak çok zorlanmadım..her akşam iki kadeh kırmızı şarap keyfim var, onu kesmedim..sadece yediklerimin 750-900 kalori arasında kalmasını sağladım ve sonuç ortada..çok mutluyum ve devam ediyorum..arada kaırsam da kilo almıyorum, belki o haftadaha az veriyorum..kısaca ben doğru yemeği öğrendim sayenizde..teşekkürler
PC..bu arada yaşım 60 ve ince yapılı olduğum için yüzüm biraz sarktı..gittim botox ve dolgumu yaptırdım..fıstık oldum:))

Profil Yorumları

Burada görüntülenecek pek bir şey yok gibi sanki...