Aylık Kalori Etkinliği

Son bir ay içinde yeterli kalori etkinliği olmadığından grafik gösterilemiyor. Bahsedilen grafik, kalori günlüğü tutma başlangıcının 2. gününden itibaren aktif olur. Son bir ay içindeki alınan kalori ve yakılan kalori değişimi ile bazal metabolizma seviyesini gösterir.
lambo

lambo

-5 kg Madalyası
Kalori Günlüğü Tarihleri
Aşağıda 04 Kasım 2014 Salı tarihli kayıtlar görüntüleniyor.

Toplam
621 kcal

Toplam
0 kcal

Fotoğraf Albümü

Albümde hiç fotoğraf yok...

Ben başardım, siz de yapabilirsiniz!...

lambo

Benimki pek klişe ama eylülün başında terkedildim. Bunun sonucunda üzüntüden kilo vermedim tabiki. Kendimi spora verdim kafamı rahatlatmak için. Çok ağır şekilde neredeyse her gün kardiyo yaptım ve devam ediyorum. Bu olay 25 eylül civarında başlıyor yani tam 2 ay olmuş. Tartıya çıktığımda 88 kilo ve yağ oranımda % 23'tü. Şu an 73.4 kilo, % 13.3 yağ oranına sahip bir vücudum var.

Ha bu arada tabiki yemek çok önemli. Spor, daha çok kafanızı rahatlatmak için rehabilitasyon. Yağlı yememeye özen gösterin, çayınızı şekersiz için, cidden ilk 2 hafta garip geldi ama sonradan böyle daha hoş tat almaya başladığımı farkettim. Ayrıca kilo vermek istiyorsanız makarna yemeyin lütfen. Diyet yapmadım, gayet doyarak beslendim. 2 ay olmasına rağmen normalin çok çok üstünde kilo verdim.

Hızlı kilo vermemin sebebi hızlı almamdı büyük ihtimal. Yaz başında 78 kilo iken yaz sonunu 88 kilo ile kapattım.

Profil Yorumları