Aylık Kalori Etkinliği

Son bir ay içinde yeterli kalori etkinliği olmadığından grafik gösterilemiyor. Bahsedilen grafik, kalori günlüğü tutma başlangıcının 2. gününden itibaren aktif olur. Son bir ay içindeki alınan kalori ve yakılan kalori değişimi ile bazal metabolizma seviyesini gösterir.
acarpinar73

acarpinar73

-5 kg Madalyası
Kalori Günlüğü Tarihleri
Aşağıda 10 Haziran 2014 Salı tarihli kayıtlar görüntüleniyor.

Toplam
1266 kcal

Toplam
200 kcal

Fotoğraf Albümü

Fotoğraf albümü paylaşıma kapalı...

Ben başardım, siz de yapabilirsiniz!...

acarpinar73

Sevgili Diyetarkadaşlarım; bu siteyi iyi ki yapmışlar ve iyi ki bulmuşum... Site sayesinde motive oldum ve kendi kendine de bunun yapılabileceğini gördüm. Diyetisyenlerin sıkıcı diyetlerinden, onu yeme bunu yemelerinden çok özgürce istediğimizi yiyerek ve tabi ki yazarak :))) inşallah istediğimiz kilolara ulaşacağız.

Haşimato hastası olarak az çalışan metabolizmamla başetmeyi öğrendim. Günlük şekilde yediklerimizi ve içtiklerimizi takip etmek ve kalorilerini görmek kendimi sınırlamamı sağladı. Çoğu şeyi ezberledim. Yemeden önce kalorisini düşünür oldum. Ben çok memnunum umarım herkes başarır. Tabi ki en azından yürüyüş yapmadan ve hareket etmeden asla kilolar gitmiyor. Bunu da mutlaka söylemeliyim. Yolumuz uzun, acelemiz yok. Napalım, yavaş gitsin ama sağlıklı gitsin bu kilolar. Allahıma şükürler olsun ve bu gayreti devam ettirsin. Herkesin sağlıklı bir şekilde kilo vermesini diliyorum.

Sağlıkla kalın... Gitsin kilolar, gelmesin bir daha geri...

Profil Yorumları

Burada görüntülenecek pek bir şey yok gibi sanki...