Aylık Kalori Etkinliği

Son bir ay içinde yeterli kalori etkinliği olmadığından grafik gösterilemiyor. Bahsedilen grafik, kalori günlüğü tutma başlangıcının 2. gününden itibaren aktif olur. Son bir ay içindeki alınan kalori ve yakılan kalori değişimi ile bazal metabolizma seviyesini gösterir.
insomnia35

insomnia35

-5 kg Madalyası
Kalori Günlüğü Tarihleri
Aşağıda 04 Şubat 2014 Salı tarihli kayıtlar görüntüleniyor.

Toplam
772 kcal

Toplam
300 kcal

Fotoğraf Albümü

Albümde hiç fotoğraf yok...

Ben başardım, siz de yapabilirsiniz!...

insomnia35

Öncelikle site yönetimine bizlere böyle bir sistem ve site sundukları için teşekkürler. Diyetarkadasim.com'u diyetime başlamadan önce internette besinlerin kalori değerlerini araştırırken buldum . Günlük verilerinizi doğru girdiğiniz takdirde hesaplamaların saat gibi tıkır tıkır çalıştığına bizzat yaşayarak şahit oldum . 42 günün sonunda siteyle nerdeyse birebir aynı sonuca ulaştım sitedeki hesaplamalarda 9.05 kilo verdiğim görünürken gerçektede 9,5 kilo verdim.

Herkesin kilo verirken uyguladığı farklı farklı diyet ve spor yapma hikayesi vardır bende biraz kendiminkinden bahsedeyim , diyete başlayacak arkadaşlara işin mental kısmında ilk yapmaları gereken sağlam motivasyon ve irade + sabır , geriye kalanda zaten düzenli beslenme ve spor.

Benim diyetim kısaca şu şekildeydi ;
Az kalorili besinler * çok öğün sayısı + düzenli yürüyüş = 42 günde -9.5 KG
Bunu biraz açacak olursak , ben günlük ortalama 750-1000 kalori ile sürekli metabolizmanın çalışır vaziyette olması için bol öğünlü (6-7 öğün) herhangi bir diyet listesine bağlı kalmadan sebze ve bakliyat ağırlıklı beslendim , kas kaybı yaşamamak ve güçten düşmemek içinde haftada 2 gün mutlaka protein yani kırmızı et tükettim.Bunun dışında klasik olarak bilinen 3 beyazı (Şeker-Un-Tuz-) + abur-cubur (cips,çikolata,şekerleme,kuruyemiş vs.) besinleri ve asitli içecekleri (kola,bira vs) ağzıma sürmedim , beyaz ekmeği tamamen bıraktım , bir hamurişi müptelası olarak ilk 4 hafta sonunda beklediğimden daha fazla kilo verdiğimi görünce hem diyetten sıkılmamak adına hemde kendimi ödüllendirmek adına 5. ve 6. haftada 1er gün hamurişi (gözleme) yedim.Mutlaka ama mutlaka günlük minimum 3 litre su tükettim , işin spor kısmında ise ağır ve yorucu sporları yapmak yerine sadece ve sadece düzenli olarak haftanın 5-6 günü 1 saat tempolu yürüyüş yaptım . kilo kayıplarımı görmek için tartıya günlük değilde haftada 1 kez olmak üzere pazartesiden pazartesiye çıktım , böylece kilo verme stresinide minimuma indirip en sağlıklı ve doğru sonuçları görme şansım oldu.

Diyet sonucu ;
1. Gün : 80 KG
42. Gün : 70.5 KG
Kilo kaybı : -9.5 KG

Bu sürecin sonunda diyetarkadasim.com sayesinde hem ideal kiloma kavuştum hemde bilmediğim veya yanlış bildiğim birçok bilgi öğrendim.Son olarak kilo sorunu olan arkadaşlar imkansız diye birşey yoktur mucizeler ise sadece biraz zaman alır.
Sağlıklı ve mutlu kalın...

Profil Yorumları