Aylık Kalori Etkinliği

Yukarıdaki grafik, son bir ay içindeki alınan kalori ve yakılan kalori değişimi ile bazal metabolizma seviyesini gösterir. Sadece kalori kaydı yapılmış tarihleri içerir.
telefonumu yedim

telefonumu yedim

Kalori Günlüğü Tarihleri
19 Mart 2024 Salı tarihine ait kalori kaydı yok...

Toplam
0 kcal

Toplam
0 kcal

Fotoğraf Albümü

Fotoğraf albümü paylaşıma kapalı...

Ben başardım, siz de yapabilirsiniz!...

telefonumu yedim

2015 yılı mayıs ayında 172 boyla 73.6 kiloyla kalori takibine başladım. şu an 61 kiloyum. fakat 61 kilo olduğuma bile inandiramiyorum insanları. en fazla 55 gösteriyorsun diyorlar. günlük 1250 cal civarinda almaya çalıştım. yürüyüşler yaptım. tatlıyı oldukça azalttım ama az yemedim. yiye yiye kilo verdim diyebilirim. bu da gereksiz olan besinleri hayatımdan çıkarıp sağlıklı bir şekilde hayatta kalmam için gereken yiyecekler manasına geliyor. yani bir kalıp çikolatayı yemezsem bünyem bundan zarar görmez ama ihtiyacım olan proteini alabileceğim yumurtayı yemezsem bundan zarar görürüm. mantık tamamen bu. şu anda diyet yapmıyorum ama kalori takibim aynen devam ediyor. hiçbir zaman da bırakmayı düşünmüyorum.
diyetarkadasim sayesinde şu an kesin olarak zayıflamış 4 arkadaşım daha var. onlara ısrar ettim deneyin diye denediler önce gerçekten işe yarıyor diye şaşırdılar. sonra onlar da bunu bir yaşam biçimi haline getirdiler.
yedigini kaydetmeyen insanlar şimdi bana garip geliyor :) böyle bir sistem olduğu için çok memnunum, çok mutluyum.

Profil Yorumları